ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Καλωσορίσατε στην B.S. AUTOSPARE/Ε.ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., εταιρία εισαγωγής, εμπορίας και διανομής ανταλλακτικών και λιπαντικών αυτοκινήτων.

Με την πολυετή παρουσία μας στην ελληνική αγορά, καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών εμπόρων ανταλλακτικών, των συνεργείων επισκευής αυτοκινήτων, καθώς επίσης  και των απλών ιδιωτών.

Από το 2009 έως σήμερα, σημειώνουμε συνεχή ανοδική πορεία στη διάθεση επώνυμων ανταλλακτικών αυτοκινήτων.  Μας εμπιστεύονται και είμαστε οι επίσημοι συνεργάτες καταξιωμένων εταιριών στο χώρο (FI.BA., DENSO, BILSTEIN, NGK, SACHS, FEBI, VALEO, LUK, ZIMMERMAN, KYB κ.α.), γεγονός που μας τιμά και αντικατοπτρίζει το κύρος μας.

Η γκάμα των προϊόντων μας είναι πολύ μεγάλη και περιλαμβάνει κωδικούς διαφορετικών ειδών, εξυπηρετώντας έτσι τα περισσότερα μοντέλα αυτοκινήτων, ακόμη και των παλαιών.

Αποστολή μας είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών ποιότητας, που εξασφαλίζουν ασφάλεια στον κλάδο των ανταλλακτικών και επιβεβαιώνουν την αξιοπιστία μας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό θα σας εξυπηρετήσει φιλικά και αποτελεσματικά, με προθυμία και κυρίως γνώση για το αυτοκίνητο.

Επιπλέον οι λογικές τιμές, είναι το πλεονέκτημα που προστίθεται στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Aπό τις αρχές το 2019, στεγαζόμαστε στο νέο μας κτίριο στον Γέρακα, Κλεισθένους 271.  Ένα τριώροφο σύγχρονο κτίριο, στο οποίο έχουν μεταφερθεί και οι 2 παλαιότερες μονάδες μας από το Κορωπί και τον Γέρακα.

Οι άνθρωποι της BS AUTOSPARE είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ανάγκη, επιθυμία ή φιλική συμβουλή χρειαστείτε.